Search Site

Gebruikte landbouwbanden

Gebruikte landbouwbanden

Occasie Landbouwbanden kopen

 We hebben alle mogelijke merken, types en modellen voor uw landbouwvoertuig. Om een snelle service te garanderen, beschikken wij over een grote stock van tweedehands banden voor tractoren, landbouwwagens, bemestingsmachines, grondbewerkingsmachines, maaimachines etc.

Gebruikte banden voor landbouw zijn geselecteerde en kwalitatief goede banden waar u lang rijplezier aan kunt beleven. De banden zijn vaak voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs verkrijgbaar. Alle tweedehands banden  worden door ons deskundig team beoordeelt en indien nodig hersteld. Al onze gebruikte banden ondergaan een driedubbele keuring.

Persoonlijk Advies én Service

Naast losse verkoop van gebruikte banden voor landbouw kunt u op ons rekenen voor persoonlijk advies, montage en demontage. Maasland Banden centrale te Lanklaar (Dilsen-Stokkem) is de grootste landbouwbanden specialist in uw regio  met bijna 20 jaar ervaring.

Alle bekende merken

Landbouwbanden zijn in alle bekende merken verkrijgbaar:  groot aanbod in Michelin, Vredestein, Mitas, BKT enz.

Deskundige medewerkers staan voor u klaar

Onze deskundige medewerkers adviseren u welke band het best past bij uw landbouwvoertuig, tractor, rij- en werkomstandigheden en velg én informeren u over de beste prijs

Neem direct contact op met onze deskundige medewerkers

Telefoon: 00.32.89.65.68.33
e-mail naar sales@maaslandbanden.be